joi, 18 iunie 2009

Iubirea

Visez sa fiu pe o plaja lenesa ,la picioarele careia sa se intinda o mare plina de racoare.As sta de vorba cu ele pentru cateva ore,si apoi extenuata as adormi sub umbra unei batrane salcii.Cand m-as trezi ar fi o noua zi,o noua viata si le-as lua iar la intrebari pe mandoua.Le-as intreba de Soare,le-as intreba cine le-a mai iubit si cine le-a mai parasit...si le-as trage de limba sa-mi zica de timp,sa-mi zica unde fuge mereu asa grabit de nu-l prind nici cand sa vorbesc cu el.

M-as alinta in valurile marii si apoi m-as alinta pe lenesa plaja,si m-as juca cu amandoua pana as cadea sub razele Soarelui .Si i-as face cu ochiul .Da,i-ar placea ca e foarte strengar.

Stiti ca le iubeste pe amandoua?Ohhh,si ce iubire!E indragostit si de lenesa plaja care e ca o femeie coapta si priceputa si de jucausa mare,care e ca o copila la inceput de dragoste.Si le iubeste in fiecare zi.....bah m-ar fi iubit si pe mine,daca nu ma feream sa nu ma indragostesc de el...V-am zis,e foarte strengar.

Si sa-i vezi cum se iubesc,ohhhhh ce nebunie de sunete si lumini si de culori...O adevarata nebunie,in care te-ai lasa pierdut cu toata fiinta ,ca poate ,poate ai avea parte si tu de o frantura din asa dragoste.

E doar Soarele cu Marea si cu Plaja.....si ce iubire....o adevarata nebunie......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu